1 assige diepbed trailer
Vaartjes Transport heeft inmiddels haar nieuwe 1 assige diepbed trailer in gebruik genomen.
Het transport zijn speciale gebogen ramen met een transport hoogte van 4.40 mtr. voor een adres in Amsterdam.
Project voor Alkondor Hengelo b.v
Vaartjes autolaadkraan werkchauffeurs werken samen met uw medewerkers alle projecten op tijd af. 7 Dagen per week en dag en nacht staan wij onze relaties terzijde.
Vaartjes Transport goes LifestyleXperience.
Vandaag hebben wij EMTV (Eye media Television) op bezoek gehad voor opnames voor het programma lifestyleXperience (het lifestyle programma van Nederland op RTL4).
Vaartjes Transport investeert in semi-dieplader
René Welmers (TLN Wegwijs in transport en logistiek)
Vaartjes Transport kijkt verder dan de dag van vandaag en heeft onder-meer geïnvesteerd in een semi-dieplader. Deze is gebouwd door GS Meppel en voorzien van een kraan die is gemodificeerd en geüpgraded door DHS Disbergen Hydrauliek Service Apeldoorn.
Simone Vaartjes – Twentse Zakenvrouw van het jaar 2015
Vrijdagavond 20 november mocht Simone Vaartjes de eervolle titel in ontvangst nemen van Twentse zakenvrouw 2015.
Hengelo, vrijdag 3 juli 2015
Het bouwbord is geplaatst.
Vaartjes Transport gaat starten met het bouwen van een nieuw Logistiek warehouse met kantoren. Wij zullen met regelmaat een update plaatsen zodat u het proces kunt volgen.
Het project is in handen van:
- Aannemingsbedrijf J.A. Droste BV (Hengelo)
- Architect Buro Fons Nijland (Hengelo)
- Installateur FH Loohuis BV (Ootmarsum)
25 jaar in dienst
Bornenaar Wim Vrielink heeft onlangs gevierd dat hij 25 jaar in dienst is bij Vaartjes Transport in Hengelo. De 51-jarige begon als “normale” chauffeur en reed destijds veel ritjes in de buurt voor Holec Hengelo, nu Eaton.
Inmiddels heeft hij zijn kraandiploma’s gehaald en is hij nu autolaadkraanchauffeur.
Twentse ZAKEN vrouwen
In de bloei van haar leven
Als vrouw is ze een uitzondering in de door mannen gedomineerde transportwereld. Maar Simone Vaartjes heeft er geen enkele moeite mee haar draai te vinden. “Uiteraard ontmoet je conservatieve mensen maar het merendeel vindt het verfrissend en modern.”
Tot twaalf jaar geleden leek niets erop dat Simone Vaartjes (38) zou gaan werken in het transportbedrijf dat door haar opa was opgezet en door vader en moeder was uitgebouwd. Ze had geen uitgesproken zakelijke ambities en werkte in deeltijd op een accountantskantoor. “Al was dat wel een beetje saai.”
Pas toen haar moeder stopte met de administratie kwam Simone in beeld. Enkele jaren later nam ze met broer Wieger zelfs de onderneming over. De taken zijn keurig verdeeld. Hij runt het transport; Simone doet de commercie en administratie.
“Ik zeg altijd dat hij over het werk gaat en ik over het geld.”
Ze praat met vakkennis over de verschillende types diepladers en kranen. Maar het gaat te ver om te zeggen dat ze een emotionele band heeft met het wagenpark. “Je hebt mensen die verlekkerd naar een nieuwe wagen staan te kijken, ik loop er hooguit een rondje omheen. De vrachtwagen is bij ons een hulpmiddel. Als mijn vader slager was geweest, werkte ik nu waarschijnlijk in die sector.” Met dezelfde nuchterheid weet ze de balans met haar privéleven goed te bewaren. Ze voedt samen met haar echtgenoot zes kinderen op en een zevende is op komst! Om er ook overdag voor ze te kunnen zijn, werkt ze zo nodig vanuit huis. “Ik ben vaak thuis als ze uit school komen. Gezellig, met zijn allen rond de keukentafel.” En dan maakt ze ook nog tijd vrij voor haar hobby’s lezen en wandelen. “Het gaat mij makkelijk af.”
Als gezicht van het bedrijf heeft ze zich- zelf ontplooid. Ze neemt het initiatief, haalt klanten binnen en praat moeiteloos mee met de bank over financiële zaken. “Dat ondernemende heeft er altijd dus wel ingezeten, alleen had ik het lange tijd niet nodig. Nu ben ik continu bezig met de groeimogelijkheden. Ik heb de ervaring en kennis en ben in de bloei van mijn leven. Er komen nog heel wat mooie jaren aan.”
Ze praat uit eigen ervaring als ze constateert dat het zonde is dat veel vrouwen hun talent niet benutten en zich volledig overgeven aan hun gezin. Tot haar scheiding behoorde ze zelf tot die categorie.“Daarna wilde ik bewust zelf de kost verdienen. Ik vind dat vrouwen zichzelf moeten kunnen onderhouden en niet afhankelijk moeten worden van een man. Dat geef ik ook mee aan mijn dochter.“